პიცა გატარებული ხორცით, სოკოთი და ყველით

ინგრედიენტები

  • ღორის / ძროხის გატარებული ხორცი- 150 გრ
  • ქამა სოკო -100 გრ
  • ხახვი 0,5 ცალი.
  • პომიდორი- 1 ცალი
  • ზეთისხილი- 7 ცალი.
  • ყველი მძიმე -50 გრ
  • ყველი მოცარელა- 50 გრ
  • რეჰანი -1 ჩაის კოვზი
  • ტომატის სოუსი- 2 სუფრის კოვზი
  • ცომი პიცისთვის -200 გრ

მომზადება

მოშუშეთ გატარებული ხორცი ტაფაზე 10 წუთის განმავლობაში. სოკო წვრილად დაჭერით და ისიც შეწვით. ხახვი დაჭერით ნახევარწრეებად, პომიდორი და ზეთისხილი კი რგოლებად. გააბრტყელეთ ცომი, მოუსვით ტომატის სოუსი, მოაყარეთ ხორცი, შემდეგ ხახვი, შემდეგ სოკო, პომიდორი და ზეთისხილი, ბოლოს კი ყველი. გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე 15-20 წუთის განმავლობაში. გემრიელად მიირთვით!