ფენოვანი ღვეზელი არაჟნითა და ყველით

ინგრედიენტები

  • ფენოვანი ცომი 400-500 გრ შიგთავსისთვის:
  • ხაჭო 400 გრ
  • ყველი "Feta" (შეიძლება ჩაანაცვლო სხვა ყველით) 200 გრ
  • არაჟანი 1 სუფრის კოვზი
  • კვერცხი (პატარა) 0,5-1 ცალი
  • კამა
  • ახლად დაფქული წიწაკა

მომზადება

თასში მოათავსეთ ხაჭო, ყველი, არაჟანი, კვერცხი, დაჭრილი კამა, პილპილი და კარგად აურიეთ. გააბრტყელეთ ფენოვანი ცომი და მთელ სიგრძეზე წაუსვით მიღებული მასა, გადაახვიეთ რულეტის მსგავსად და დაჭერით პატარა ნაჭრებად. ჩააწყვეთ გამოსაცხობ ფორმაში და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე 30-35 წუთის განმავლობაში. გემრიელად მიირთვით!