თალის მუსი
  იგრედიენტები
  • თაფლი 1 ჩაის ჭიქა
  • კვერცხი 4 ცალი
მომზადება ოთხ კვერცხის გულს თანდათან მოვასხათ ერთი ჩაის ჭიქა თაფლი და ავთქვლიფოთ. შემდეგ დავადგათ ნელ ცეცხლზე და ვხარშოთ, თან განუწყვეტლივ ურიოთ სანამ არ შესქელდება, როცა შესქელდება გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაგრილოთ. კვერცხის ცილა ავთქვლიფოოთ ისე რომ აქაფდეს, შეურიოთ კვერცხის გულს, მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში და გავაციოთ გემრიელად მიირთვით