ჟელე წითელი ღვინით
  იგრედიენტები
  • ლიმონი 1 ცალი
  • შაქარი 150 გრამი
  • წყალი 3.5 ჩაის ჭიქა
  • ჟელატინი 25 გრამი
  • წითელი ღვინო ერთი ჩაის ჭიქა
მომზადება
  1. ერთი ლიმნის გახეხილი ქერქი, წყალი და შაქარი ერთად მოვადუღოთ. ჩავასხათ გახსნილი ჟელატინი, წითელი ღვინო, ჩავაწუროთ ლიმონის წვენი, ავურიოთ, მოვათავსოთ ყალიბებში და გავაციოთ. არომატისთვის დავამატოთ დარიჩინი და 5-6 მარცვალი მიხაკი
გემრიელად მიირთვით