- შაქარი 1.5 ჩაის ჭიქა
- არაყი ან ლიქიორი 250 გრამი
- ლიმონი 1 ცალი
- წყალი 2 ჩაის ჭიქა
- ზაფრანა, ვანილი გემოვნებით
- მდუღარე წყალში ჩავყაროთ შაქარი ან შაქრის ფხვნილი, დანაყილი გაცრილი ზაფრანა ( ყვითელი ყვავილი) შევანჯღრიოთ და გავაციოთ
- შემდეგ შეურიოთ მაგარი არაყიან კონიაკი, ჩავაწუროთ ლიმონი, მიუმატოთ ვანილი, და კვლავ შევანჯღრიოთ
- გავწუროთ ორკეც დოლბანდში და მოვათავსოთ ლამაზი ბროლის ან მინის ჭურწელში
Facebook კომენტარი (0)