გირჩის სამკურნალო მურაბა
 
  1. იგრედიენტები
  • 30 გირჩი
  • 3-4 კგ შაქარი
მომზადება
  1. ავიღოთ 30 გირჩი გირჩი აუცილებლად უნდა იყოს ნედლი, გავჭრათ ორ ნაწილად, ჩავყაროთ ქვაბშიიმდენი წყალი დავასხათ რომ დაიფაროს და დავადგათ დაბალ ცეცხლზე და ვადუღოთ
  2. უნდა ვხარშოთ 48 საათი რადგან გირჩები კარგად მოიხარშოს და ხანდახან მოურით ხოლმე
  3. როცა მოიხარშება ამოვიღოთ გირჩები საწურზე და დარჩენილი წვენს დავაყაროთ 3-4 კგ შაქარი და წამოვადუღოთ
  4. შემდეგ ჩავასხათ გასტერილებულ ბანკებში
გისურვებთ ჯანმრთელობას