სალათა
  მასალა
  • 1 კოვზი ციტრუსის ცხელი სოუსი
  • 1 სუფრის კოვზი ბრინჯი
  • ძმარი გემოვნებით
  • 1 სუფრის კოვზი სოიოს სოუსი
  • გატარებული ხორცი
  • 1 სუფრის ზეითუნის ზეთი
  • 1 სუფრის მჟავე ზეთი
  • 1/2 ჩაის კოვზი მარილი
  • 1/2 კოვზი შავი პილპილი
  • კომბოსტო
  • 1/2 წითელი წიწაკა
  • 2 მწვანე ხახვი, დაჭრილი,
  • 2 კბილი ნიორი
  • 1 კოვზი სეზამის თესლი
მომზადება შეურიეთ ციტრუსის ცხელი სოუსი, ბრინჯი, ძმარი, სოიოს სოუსი და სიროფი ერთ პატარა ქვაბში. ცალკე ტაფაზე დავასხათ ზეითუნისა და მჟავე ზეთი და დავყაროთ ხორცი, თავზე დავაყაროთ მარილი და პილპილი, ტაფაზე ვურიოთ და გვქონდეს მანამ სანამ ხორცი არ შეიფერება, დაახლოებით ათი წუთი. შემდეგ ცალკე ტაფაზე ერთმანეთში აურიოთ კომბოსტო, წითელი წიწაკა, დაჭრილი ხახვი, ნიორი და თესლი, დაახლოებით 1-2 წუთი გავაჩეროთ დაბალ ტემპერატირაზე. შემდეგ ყველაფერი ერთად მოვათავსოთ, აურიოთ და 2-3 წუთი გავაჩეროთ დაბალ ტემპერატურაზე. გემრიელად მიირთვით!