- 1 პ.ვანილი
- 3ს.კ. რძე ან წყალი
- 1ჩ.ჭ. მაწონი
- 4,5ჩ.ჭ. შაქრის ფხვნილი
- 8 კვერცხი
- 250გ. კარაქი
- 1ს.კ. ძმარი
- 1ჩ.კ. სოდა
- 5ს.კ კაკაო
- 8 კვერცხის გული გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად
- შევაზილოთ 200 გრ.დარბილებული კარაქი,1 ჩაის ჭიქა მაწონი, 2 სადილის კოვზი კაკაოს ფხვნილი,სოდა,ძმარი, ვანილიდავაყაროთ ფქვილი და კოვზით კარგად ავზილოთ
- გაზქურის თუნუქის ფურცელზე დავაფაროთ პერგამენტის ქაღალდი,წაუსვათ კარაქი და ისე დავასხათ ცომი
- ცილები ვთქვიფოთ მიქსერით, სანამ თეთრი "ღრუბელივით"არ გახდება და შევათქვიფოთ 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი
- როდესაც გაზქურაში შედგმული ცომი ნახევრად გამოცხვება ზემოდან კოვზით დავასხათ გათქვეფილი ცილა
- მანამდე ავიღოთ 0,5 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი, 3ს.კ. კაკაოს ფხვნილი,აურიოთ,დავდგათ ცეცხლზე და როცა ეს მასადუღილამდე მივა,გადმოვდგათ და მოვასხათ ტორტის ბეზეს
კომენტარები (0)
Facebook კომენტარი (0)