ხორცის და ყველის ღვეზელი
  ინგრედიენტი
  •  2 ც ლავაში
  • 16 ც ბასთურმა
  • 2 ჭიქა გახეხილი ყველი
  • 1 ც კვერცხი
  • 4-5 ს.კ ზეთი
მომზადება
  1. ლავაში (ან გამოვიყენოთ წინასწარ მომზადებული ბლინის ფენები) გავჭრათ 4 ნაწილად. თითო ნაჭერზე განიერი მხრიდან დავაწყოთ 2-2 ნაჭერი ღორის ხორცი
  2. მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გადავახვიოთ როგორც ტოლმა
  3. ღვეზელებს გადავუსვათ ათქვეფილი კვერცხის გული
  4. დავაწყოთ ზეთიან ტაფაზე და შეწვათ ყველა მხრიდან.