კუნელისა და ასკილის ჩაი
  ინგრედიენტი
  • 20 ცალი კუნელი
  • 20 ცალი ასკილი
  • გემოვნებით შაქარი
მომზადება
  1. კუნელი და ასკილი მოვათავსოთ ჭურჭელში, დავასხათ 1 ლიტრი წყალი.
  2. ჭურჭელი შემოვდგათ დაბალ ცეცხლზე.
  3. ადუღებიდან ხუთი წუთის შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
  4. გავაჩეროთ თავდახურული კიდევ ათი წუთი.
  5. ჩაი დავასხათ ფინჯანში დაუმატოთ შაქარი გემოვნებით და მივირთვათ ცხლად.